Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Lyhtytie 2 | 00750 Helsinki | Puh +358 10 2713 700 | myynti@kaso.fi 

Rekisterin sijainti: Helsinki, Suomi.
Rekisterin käyttötarkoitus: Henkilörekisteri ylläpidetään asiakassuhteiden hoitamiseen.
Rekisterin nimi: kassakaappi.fi asiakasrekisteri
Rekisterin tietosisältö:

Rekisterin lähteet:

Kaso Oyin www-sivuston, www.kassakaappi.fi rekisteröintilomake sekä saman www-sivuston tilauslomake.
Henkilötietojen luovuttaminen kolmannelle osapuolelle: Kaso Oy ei anna eikä myy henkilötietoja kolmannelle osapuolelle. Kaso Oy varaa itselleen oikeuden luovuttaa käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Rekisterin sisäinen käyttö: Rekisteriä käytetään toimittamaan tilattuja tuotteita sekä yhteydenottoon esim. toimitusongelmien ilmestyessä.

Rekisterin tietosuoja: Kaso Oyin asiakasrekisteri hoidetaan hyvän tavan mukaisesti ja suomalaista lainsäädäntöä noudattaen.
Rekisteri säilytetään vähintään palomuurilla suojatussa järjestelmässä.

Asiakasrekisteriä käyttävät ainoastaan Kaso Oy:n ja tytäryhtiö Kaso Oy:n henkilökuntaan kuuluvat henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu.

Henkilötietojen ja rekisteritietojen säilytys, arkistointi ja poistaminen: Tilauksen jälkeen, henkilötiedot säilytetään niin kauan kuin tuotteen kuluttajasuoja on voimassa. Jos henkilö rekisteröityy www-sivustolla, hänen henkilötietonsa säilytetään kunnes hän haluaa poistaa tiedot rekisteristä.

Tietoja rekisteröidylle: Rekisteröidylle annetaan lisätietoja yrityksen www-sivustolla, www.kassakaappi.fi, sekä puhelimitse.

Rekisteröidyn oikeus tarkistaa ja korjata tietoja: Rekisteröity henkilö voi ottaa yhteyttä Kaso Oyiin ja pyytää lisätietoja rekisteritiedoistaan. Tiedot lähetetään postitse, jotta väärinkäytöksiä ei pääse tapahtumaan. Henkilötietoja ei luovuteta puhelimitse tai sähköpostitse.

Alaikäiset ja asiakasrekisteri: Alaikäiset henkilöt eivät saa rekisteröityä verkkokauppaan.
Myös alaikäisten mahdollisuus ostaa verkkokaupasta on rajoitettu.

Käyttäjä vastaa että hän on yli 18 vuotias. Alaikäisten on käännyttävä vanhempien tai huoltajan puoleen voidakseen tilata kassakaappi verkkokaupasta.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta kassakaappi.fi verkkopalvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta palvelun tarjoajalle, muille käyttäjille ja kolmansille osapuolille.