Esitteet, ohjeet ja palvelut

Esitteet, ohjeet ja palvelut

Ammattitaitoinen Palvelu

Asiakaspalvelijamme neuvovat teitä mielellään asianmukaisten turvatuotteiden hankinnassa. Puh. 010 2713 700 tai myynti@kaso.fi

 

Kuljetus ovelle

Kuljetamme tuotteita koko maahan sopimuskuljettajiemme välityksellä. Toimituskulu pitää sisällään kuljetuskustannukset Suomessa. Kuljetusliikkeiden ehtojen mukaisesti tavarat toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan miehitettyyn katutasolla olevaan osoitteeseen ovelle, portille tai lastauslaiturille. Porraskuljetukset, sisäänkanto ja asennus eivät sisälly hintaan.

Lisäpalvelut

Tarjoamme lisäpalveluita kuten tuotteiden sisäänkanto ja asennus. Pyydä tarjous lisäpalveluista erikseen: myynti@kaso.fi

Annamme myymillemme tuotteille vuoden takuun. Kaso tuotteita huoltaa lisäksi Kason oma huolto-organisaatio.
Sivuilla mainitut hinnat ovat ilman kuljetuskustannuksia. Kun tuote on siirretty ostoskoriin hintaan lisätään rahti. Toimituskulu pitää sisällään kuljetuskustannukset Suomessa. Kuljetusliike ottaa yhteyttä sopiakseen toimitusajankohdan. Toimitusajankohta on arkisin klo 8–16 välillä. Nouto tehtaaltamme on aina ilmainen.

Kuluttajalla on kuluttajasuojalain 15 §:n mukainen oikeus peruuttaa sopimus ilmoittamalla siitä Kaso Oy:lle 14 päivän kuluessa tilauksen vahvistamisen tapahtumisesta taikka tuotteen vastaanottamisesta. Ostaja vastaa palautuskuluista silloin kun kyse ei ole viallisesta tuotteesta.

Esitteet ja käyttöohjeet

Tuotteiden käyttöohjeet löytyvät myös jokaisen tuotteen yhteydestä .pdf -tiedostona, jonka voi ladata omalle tietokoneelle ja tulostaa. Tässä tuotteiden käyttöohjeet sekä muita esitteitä:

Käyttöohjeet

Palo- ja murtoturvakaapit

Muut tuotteet